Skip to content

ELEVATE YOURSELF

DISCOVER GODDESS 2024

FREE SHIPPING FROM 120€

MADE TO PERFECTION

Where Goddesses Fable

When in Rome..

Descoperă Roma cu Act Like A Goddess : Câstigă o vacanță pentru două persoane!

În fiecare femeie există o zeiță, iar Roma este locul unde acea zeiță poate înflori în toată splendoarea ei. Alătură-te nouă și descoperă frumusețea și misterul acestui oraș istoric!

Vara este chiar la colț, iar noi, te trimitem pe tine si pe un prieten la Roma pentru un weekend ! Ne pregătim pentru o lansare plină de entuziasm! Pentru a sărbători debutul nostru în lumea modei, suntem încântați să anunțăm o extragere extraordinară care te va purta în orașul atemporal Roma.

Ce poți câștiga?

Un norocos câștigător și însoțitorul său ales vor porni într-o escapadă de weekend luxoasă în Roma, cu zborul și acomodarea la un hotel de 5 stele acoperite de noi! Imaginează-ți plimbările pe străzile pavate cu piatră, savurând delicioasa bucătărie italiană și admirând monumente iconice precum Colosseum-ul și Vaticanul. Este o aventură pe care nu o vei uita prea curând!

Cum să participi

Participarea este la fel de simplă ca și îmbrăcarea outfit-ului tău preferat! Pur și simplu urmează acești pași:

  1. Pastreaza codul de comanda: Ești inscris automat in giveaway-ul nostru odată cu plaseara comenzii.
  2. Urmărește-ne: Asigură-te că ne urmărești pe Instagram , @Actlikegoddess , cât si pe partenerii nostrii, @Interluxurytravel pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și anunțuri.
  3. Dă un like și distribuie: Dă un like și distribuie postarea noastră de concurs prietenilor și familiei tale pentru a răspândi vestea.
  4. Etichetează un prieten: Cine ar vrea să exploreze Roma alături de tine? Etichetează-l în comentariile de sub postarea concursului pe pagina de Instagram @Actlikegoddess!

Termeni și condiții

  • Concursul este deschis participanților cu vârsta de 18 ani și peste.
  • Câștigătorul va fi selectat aleatoriu din intrările eligibile.
  • Premiul include zboruri dus-întors și cazare la un hotel de 5 stele pentru două persoane în Roma.
  • Datele de călătorie sunt supuse disponibilității, iar se pot aplica perioade de blackout.
  • Se pot aplica termeni și condiții suplimentare.
  • Comenzile returnate nu se iau in considerare.

Nu rata această oportunitate!

Marchează-ți calendarele și îndreaptă-ți privirea către Roma! Aceasta este șansa ta de a experimenta la dolce vita cu Act Like A Goddess! Concursul începe pe data de 15 Iunie iar câștigătorul va fi anunțat pe live , pe pagina noastră de instagram @Actlikegoddess pe data de 5 iulie , așa că nu-ți pierde șansa la această aventură de neuitat.

Alătură-te nouă în această călătorie incitantă, iar cine știe, ai putea fi chiar tu norocosul câștigător care explorează Orașul Etern alături de noi!

Buona fortuna! Mult succes!

#GDS #Rome #Giveaway #actlikeagoddess #Interluxurytravel